Fa'ata'ita'iga Fa'asologa o Fa'ailoga Fa'ailoga

Fa'ailoga u'amea ose fa'agasologa o le gaosiga lea e tu'u ai uamea i se foliga fa'apitoa i totonu o se masini.E masani ona faʻaaogaina mo uʻamea e pei o laupepa ma coils, ma e talafeagai mo le gaosia o oloa maualuga-saʻo. Faʻamaufaʻailoga e aofia ai le tele o faiga faʻavae e pei o le faʻaogaina, tuʻi, embossing, ma le faʻasolosolo mate faʻailoga, e taʻua ai na o ni nai.

I le avea ai o se tagata gaosi oloa gaosi uʻamea faʻapolofesa, Ruicheng e sili atu ma le sefulu tausaga o le gaosiga o uʻamea.E mafai ona matou mamanuina ma faʻagasolo e faʻavae i luga o ata 3D e te tuʻuina atu, ma e mafai foi ona matou fesoasoani ia te oe e faʻamaonia pe o le a le mea e manaʻomia e le faʻatulagaina o lau oloa. o le faia o uamea.O lenei tusiga o loʻo faʻamatalaina ai tulaga maualuga o mamanu e faʻamautinoa ai le lelei o au vaega aʻo aloese mai tau maualuga.

Laasaga masani ole fa'ailoga uamea

Fa'ailoga tupe

coining ua taʻua foi uʻamea coining o se ituaiga o faailoga saʻo, le limu o le a tulei e le masini e faia uamea faaalia ai tulaga maualuga o le popole ma le mamafa.O se itu aoga o le fa'agasologa o le a fa'atupuina ai le tafega o meafaitino, o lea o le mea faigaluega e sili atu ona lamolemole luga ma pito e tapunia ai le fa'amalieina o le mamanu.

Gaogao

o le fa'avanoa o se faiga e seleina e masani ona fa'aliliuina ai se laupepa lautele o u'amea i ni fa'ailoga laiti.Ina ua uma blanking workpiece o le a sili atu ona faigofie e punou atili ma faagasologa.A'o fa'agasolo fa'agaogao, e mafai e masini ona tipiina le laupepa i le tele-saosaoa mate e fa'aaoga ai le ta'i uumi i le u'amea po'o le oti e tipi ese ai foliga patino.

Pi'o ma Fomu

O pi'o e masani ona o'o mai i le fa'ai'uga o faiga fa'ailoga.O le fa'atonuga o fatu o mea'ai ose mea taua tele e fai pe a o'o mai i foliga fa'apa'u.A o'o i le itu e tasi le saito a le mea e pei o se pi'o, e faigofie ona ta'e, aemaise lava i luga o mea malolosi e pei o u'amea uamea po'o mea fa'afefe.O le a punou le tagata mamanu i le saito o mea mo le sili ona lelei, ma matau le itu o saito i lau ata.

Tu'i

O lenei faiga o le tuleia o se tu'i i totonu o se u'amea e ala i le lolomi mai le tu'u i tua o se pu ma se foliga sa'o ma le tu'uina.O le mea faigaluega tu'i e masani ona tu'u'ese'ese atoatoa mea fa'asili mai le fomu fa'ato'a faia.E mafai ona tupu le tu'i pe sele pe leai foi.

Embossing

O faiga fa'apipi'i e fa'atupu ai mata'itusi si'i po'o fa'ailoga mamanu i luga o se mea faigaluega fa'ailoga mo se fa'ai'uga fa'apitoa.O le mea faigaluega e masani lava ona pasi i le va o tane ma fafine oti, lea e faʻaleagaina ai laina patino o le mea faigaluega i le foliga fou.

Fua ma le faapalepale

Mo foliga faʻatulagaina, e tatau i tagata mamanu ona tuʻuina atu i taimi uma le fua i totonu o le oloa.O le fa'apalepaleina o foliga o lo'o tu'uina i le pito i fafo o se fomu e tatau ona ave le fa'apalepale pito o le pi'o-e masani lava ± 1 tikeri-ma le mamao mai le pi'o.Afai o se vaega e tele ni pi'o, o le a matou fa'ailoa fo'i le fa'aputuga fa'apalepale. Mo nisi fa'amatalaga, va'ai la matou tala e uiga ifa'apalepale geometric.

Fa'ailoga Fa'ailoga Fa'ailoga uamea

Pu ma Slots

I le fa'ailoga u'amea, pu ma avanoa e faia e ala i faiga tu'ia e fa'aogaina ai meafaigaluega stell.I le taimi o le fa'agasologa, e fa'apipi'i e le tu'i se laupepa po'o se fasi u'amea e fa'asaga i le tatalaina o se ma'i.pe a amata, o mea o le a tipi i totonu ma sele i le tuʻi.O le taunuuga o se pu ma se puipui mu i luga o foliga pito i luga o loʻo faʻapipiʻi agai i lalo, ma tuʻu ai se pu ua malepe ai mea.I le natura o lenei faiga, o pu ma avanoa o le a le saʻo atoatoa.Ae o puipui e mafai ona faia toniga e ala i le faʻaaogaina o galuega faʻaoga lua;ae ui i lea, o nei mea e mafai ona faʻaopoopoina sina tau.

pu

Pi'o Alaata

O nisi taimi e tatau ona punou le mea faigaluega ina ia fetaui ma galuega o oloa, ae maitau o mea e tatau ona punou i se tulaga e tasi, ma o le laina pito i totonu e tatau ona tutusa ma le mafiafia o le laupepa i lalo ifo.

Manaoga faaletino ma Uiga

O u'amea 'ese'ese ma u'amea 'ese'ese e iai uiga 'ese'ese, e aofia ai tikeri 'ese'ese o le tete'e atu i le punou, malosi, fa'atulagaina, ma le mamafa.O nisi metala o le a sili atu ona tali atu i faʻamatalaga mamanu nai lo isi;

ae e manaʻomia le mamanu e manaʻomia se tikeri faʻapitoa.I lenei tulaga, e mafai ona matou tuʻuina atu ia te oe le folafolaga o loʻo i ai a matou 'au faʻapolofesa, o le a latou faʻaogaina lelei ma tapulaʻa o latou uʻamea filifilia.

Fa'apalepale

a'o le'i amataina le poloketi, o le a fuafua e le matou au mamanu le faapalepale taliaina ma oe.Talu ai e mafai ona fa'apalepale o le a eseese e fa'atatau i le ituaiga u'amea, mana'oga o le mamanu, ma meafaigaluega fa'aogaina.

Mafiafia puipui

O le mafiafia o oloa e matua faigofie lava ona le amanaiaina se mea taua i le faiga o le fa'ailoga u'amea, e masani lava o le mafiafia o puipui i totonu o se oloa e masani lava ona lelei.Afai o se vaega ei ai puipui e eseese mafiafia, o le a noatia i aafiaga pipi'i eseese, e mafua ai le deformation po o le pau i fafo o tolerances o lau galuega faatino.

Mafiafia puipui

Fa'aletonu e ono tutupu ma le Auala e Aloese ai

O nisi o fa'ato'ilalo masani i oloa fa'ailoga uamea o:

Burrs

Si'i ma'ai pito po'o taaiga o u'amea tele i pito fa'amaufa'ailoga e mafua mai i le va o le tu'i ma le pa.E mana'omia le fa'ate'aina o gaioiga lona lua.Puipuia e ala i le sa'o lelei o le oloina o tu'i/mate mo le kiliaina.

Pi'o gau

O vaega e pi'o mata'utia e sili ona a'afia i ta'e, aemaise lava pe a fai mai u'amea malo ma sina palasitika.Afai o le pi'oga e tutusa ma le saito o le u'amea, e mafai ona maua ni ta'e uumi i le pi'oga.

Uepi solo

Toega u'amea tele i le va o vaega i pito sele ua masaesae, ta'e, po'o le le fetaui lelei o mea.A tula'i mai lenei fa'afitauli e mafai ona e toe fa'aoga, fa'ama'ai, pe sui mea faigaluega.Fa'ateleina le kilia o le tu'i-to-mate.

Springback

O fa'amamafa fa'ato'a fa'amatu'u e mafua ai ona toe fo'i teisi fo'i fa'ailoga pe a uma ona aveese.E mafai ona e taumafai e pulea e ala i le soona punou ma le faʻaogaina o taui o le piko.

Filifili Au'aunaga Fa'amau Fa'ailoga Fa'ailoga Sa'o Mai RuiCheng Manufacturer

Xiamen Ruicheng faia uma ana galuega gaosiga i lalo o se tulaga maualuga maualuga, o loʻo tuuto atu i le tuʻuina atu o se auaunaga sili ona lelei: mai le faʻatauvaʻa vave, gaosia oloa maualuga ma le tau talafeagai i le faʻatulagaina o taimi.O a matou 'au fa'ainisinia ma le gaosiga o lo'o i ai le poto masani ma le tomai e fa'atino ai lau poloketi, tusa lava po'o le a le lavelave, uma i se tau taugofie.NA'O FESO'OTA'I MAI!


Taimi meli: Apr-18-2024